tirsdag, januar 25, 2022

LIGE NU: LEDIGE TIMER KL. 07.00 MANDAG, ONSDAG & FREDAG.

START 2022 MED AT KOMME I BEDRE FORM

SKAGEN BOOTCAMP 2.0

6 UGER MED SJOV, SVED & SAMMENHOLD

** Udsolgt **

Opstart torsdag 6. januar 2022.

Til dig som vil i bedre form & smide de overflødige kg

og samtidig blive stærk, have det sjovt og dele rejsen med andre.

PERSONLIG TRÆNING

Som en del af Bootcampen får du 1 ugentlig personlig trænings time, hvor det hele handler om dig.

HOLDTRÆNING

Hver torsdag fra 16.30-17.45 er der fælles træning for alle deltagere med fokus på styrke og kondition.

KROPSANALYSE

Start og slut måling på InBody 570, der måler sammensætning af fedt, muskel, væske og knogler.

4.750 kr.

På Skagen Bootcamp vil du lære hvordan du optimerer din kost så du får mere energi og overskud og samtidig kommer af med de overflødige kg. Der vil være fokus på at blive stærkere, komme i bedre form og finde en glæde ved træning om det så er løb, styrketræning eller noget helt andet.

Det bedste fra 2 verdener.

Med Skagen Bootcamp kombinere vi det bedste fra personlig træning og holdtræning. Med personlig træning sikre vi at du får den individuelle vejledning om kost, motivation, livsstil, træning osv. så vi kan rykke dig i den rigtige retning. Med vores ugentlig holdtræning er du aldrig alene, og har altid nogle at dele dine op og nedture med. Og så er det jo altid sjovere at træne med andre.

Jeg har netop været med på et 7-ugers bootcamp forløb med Jacob som personlig træner, og jeg må bare sige, at det har været en virkelig fed (og vildt hård) oplevelse.  Som total nybegynder i styrketræning så er der bestemt blevet rykket på nogle grænser for, hvad jeg selv troede, jeg kunne præstere. Jacob har… Læs mere “Lisette Hjort”

Lisette Hjort
Lægesekretær

Jeg har i 2021 deltaget i et 7 ugers bootcamp forløb ved Jacob Strøm.  Det har været en stor fornøjelse både at deltage i den ugentlige personlig træning, såvel som den ugentlige holdtræning. Jeg er korsbånds opereret, og Jakob er helt utrolig dygtigt til at aflæse ens krop og med udgangspunkt i niveau, altid motiveret… Læs mere “Anne-Mie Kopernikus”

Anne-Mie
...

Bootcamp forløbet har givet mig en kickstart til at finde tilbage i min krop efter 2 graviditeter. Jeg har opnået hurtige resultater, og fået ny viden og værktøjer som jeg tager med videre. Træningen har været mega fed – både styrke og masser af udholdenhed. Aldrig har jeg følt mig så stærk før! Jacob forstår… Læs mere “Line Olesen”

Line Olesen
Shipping

Kom i form på 6 uger

OPSTART

Torsdag 6/1 kl. 16.30

UGE 1

1x PT time + 1x holdtime torsdag 16.30

UGE 2

1x PT time + 1x holdtime torsdag 16.30

UGE 3

1x PT time + 1x holdtime torsdag 16.30

UGE 4

1x PT time + 1x holdtime onsdag 16.30

UGE 5

1x PT time + 1x holdtime torsdag 16.30

UGE 6

1x PT time + 1x holdtime torsdag 16.30

Hvem er Skagen Bootcamp for?

ALDER?

Alder er bare et tal, så du kan deltage uanset alder. Vi tager udgangspunkt i dit niveau, ikke din alder.

ERFARING?

Du behøver ikke at have nogen træningserfaring fra styrketræning eller anden form for træning.

SKADER?

Har du smerter/småskavanker er du mere end velkommen! Har du alvorlige skader er Skagen Bootcamp ikke for dig.

Skagen Bootcamp er for dig som gerne vil i bedre form og have mere styrke og overskud i hverdagen uanset køn og alder. Du behøver ikke at være i god form, men vi forventer at du er klar på at give den gas med de andre deltagere

Al træning tilpasset dit niveau og behov.

Med vores store erfaring kan vi nemt tilpasse vores træning og øvelser, så du hurtigt opnår fremgang uanset dit udgangspunkt.

Hvor foregår træningen?

Skagen Performance Institute

Både den personlige træning og holdtræning foregår i vores eget træningscenter: Skagen Performance Institute. Her har vi udstyr af høj kvalitet, som kan bruges af alle. Derudover er der ingen medlemmer i centeret, så vi kan træne og snakke helt uforstyrret.

Tilmelding

Maksimalt 8 pladser.

Skagen Bootcamp starter torsdag 6/1 hvor der de 6 efterfølgende uger vil være 1 ugentlig personlig træningstime samt 1 ugentlig holdtræning hver torsdag 16.30-17.45. Den personlige træningstime aftales invididuelt.

Vi forventer at Skagen Bootcamp hurtigt bliver fyldt, så det er nok med at være forholdsvis hurtig. Du tilmelder dig ved at sende en mail til jacob@jacobstroem.dk eller ved at trykke på knappen herunder.

Prisen for deltagelse er 9.500 kr og skal betales forud. Betaling kan deles i to rater. Tilmelding er bindinde.

Mød din træner

Performance Specialist, Jacob Strøm

Med en kandidat i Idræt fra Aalborg Universitet, +25 kurser på cv’et om alt fra kost til performance samt mere end 8 års erfaring, har Jacob en komplet og bred baggrund til at hjælpe dig i mål. Med en videnskabelig baggrund, høje standarder og målet om at lykkedes, også på sigt, får du de redskaber, som rent faktisk virker, for at komme i mål en gang for alle.

"Der er rigtig mange som tror på alt muligt de har læst i et blad eller hørt fra en ven, som i virkeligheden slet ikke har nogen betydning. Og hvis man først tror man har gjort noget helt forkert, bliver det lettere at give op... Det er generelt et kæmpe problem i "fitness" branchen, men det kan vi heldigvis gøre noget ved!".