torsdag, juni 1, 2023

Skagen Performance Institute

PERSONLIG TRÆNING

Livsstil / Performance / Styrke / Fedttab

Professionel personlig træning

Personlig træning hos Jacob tager udgangspunkt i dit mål, historie & ønsker. Hvert forløb startes med en nøje gennemgang af disse, med uddybende spørgeskemaer med udgangspunkt i funktionel medicin, hvorudfra et forløb skræddersyes med udgangspunkt i den videnskabelige litteratur, så vi sikre at du får de bedste resultater. Alle planer er unikke og personlige, og opdateres løbende hele vejen igennem forløbet. Jacob forsøger konstant at forbedre sig med uddannelse på højt akademisk niveau, samt flere internationale kurser om kost, træning, funktionel medicin og livsstil, så Jacob kan give dig de bedst mulige redskaber til langvarig success.

HØJ FAGLIG VIDEN

Jacob Strøm har en kandidat i Sport Science fra Aalborg Universitet, samt mere end 25 internationale anderkendte kurser.

SOLID ERFARING

Jacob Strøm har mere end 8 års erfaring med personlig træning og vejledning af alt fra top atleter til "almindelige" der vil i bedre form.

TILPASSET DIG

Al træning og vejlening tilpasses dig og dit niveau, så vi sikre at du ikke bare får resultater på kort tid, men holdbare langvarige resultater.

Mød din træner

Jacob Strøm

Med en kandidat i Idræt fra Aalborg Universitet, +25 kurser på cv’et om alt fra kost til performance samt mere end 8 års erfaring, har Jacob en komplet og bred baggrund til at hjælpe dig i mål. Med en videnskabelig baggrund, høje standarder og målet om at lykkedes, også på sigt, får du de redskaber, som rent faktisk virker, for at komme i mål en gang for alle.

Jeg har netop været med på et 7-ugers bootcamp forløb med Jacob som personlig træner, og jeg må bare sige, at det har været en virkelig fed (og vildt hård) oplevelse.  Som total nybegynder i styrketræning så er der bestemt blevet rykket på nogle grænser for, hvad jeg selv troede, jeg kunne præstere. Jacob har… Læs mere “Lisette Hjort”

Lisette Hjort
Lægesekretær

Bootcamp forløbet har givet mig en kickstart til at finde tilbage i min krop efter 2 graviditeter. Jeg har opnået hurtige resultater, og fået ny viden og værktøjer som jeg tager med videre. Træningen har været mega fed – både styrke og masser af udholdenhed. Aldrig har jeg følt mig så stærk før! Jacob forstår… Læs mere “Line Olesen”

Line Olesen
Shipping

Med et stillesiddende job på et kontor havde kiloene efterhånden sat sig ret godt fast på sidebenene og med en krævende eksamen foran mig besluttede jeg mig for, at der skulle ske noget drastisk. Jeg kontaktede Jacob Strøm og forhørte mig, om han kunne hjælpe mig væk fra dårlige vaner, manglende motion og give mig… Læs mere “Clavs Nielsen”

Clavs Nielsen
Revisor

Jeg har i 2021 deltaget i et 7 ugers bootcamp forløb ved Jacob Strøm.  Det har været en stor fornøjelse både at deltage i den ugentlige personlig træning, såvel som den ugentlige holdtræning. Jeg er korsbånds opereret, og Jakob er helt utrolig dygtigt til at aflæse ens krop og med udgangspunkt i niveau, altid motiveret… Læs mere “Anne-Mie Kopernikus”

Anne-Mie
...

Priser for træningsforløb

Alle forløb skræddersyes så de passer netop dit behov. Alle forløb har en mindste periode på 3 måneder.

BASIC

DKK 2.700 /mnd
Til den mere erfarne som blot behøver 1 ugentlig træning.
 • Inbody 570 måling hver 2. mnd.
 • Fast ugentlig PT time
 • Kostvejledning efter behov
POPULÆR

PREMIUM

DKK 5.200 /mnd
Til dig som gerne vil holdes i hånden med 2 ugentlige træninger.
 • Månedlig Inbody 570 måling
 • 2 faste ugentlig PT timer
 • Kostvejledning efter behov

EXCLUSIVE

DKK 7.500 /mnd
Til dig som vil have det hele med 3 ugentlige trænings sessioner
 • Månedlig Inbody 570 måling
 • 3 faste ugentlig PT timer
 • Kostvejledning efter behov

Der tages i ovenstående eksempel udgangspunkt i at der hver måned er 4 uger.

Ved køb af enkelttimer er prisen: 850 kr.

Hvor foregår træningen?

Skagen Performance Institute

Træningen foregår i Skagen Performance Institute som er et eksklusivt træningscenter uden medlemmer. Det betyder at vi kan træne og snakke i fred og ro. Centeret indeholder udstyr af høj kvalitet med fokus på styrke, koordination og kondition.

Hvornår kan man få personlig træning?

En træningstime varer 50-55 min.

 • Mandag: 07:00 - 14:00
 • Tirsdag: 07:00 - 14:00
 • Onsdag: 07:00 - 14:00
 • Torsdag: 07:00 - 14:00
 • Fredag: 07:00 - 12:00

Tidspunkt er start tidspunkt for træningstime og kan i enkelte tilfælde rykkes.

Book en gratis samtale

Vi tilbyder altid at tage en gratis snak om dit behov ud fra dit mål, skader, historik, arbejde, familie osv. osv. På denne måde sikre vi, at du får den rette løsning, så du kan opnå dit mål.

Alt du skal gøre er at sende en mail til jacob@jacobstroem.dk eller brug knappen herunder, så finder vi ud af hvordan vi bedst hjælper dig.